Oranje Vzw


Brouwerijstraat, 7 51 8430 Sijsele
050341341 Klik om te bellen

Over Oranje Vzw

Waarom is Oranje Vzw de beste keuze voor jou?

Onbeperkt samenleven Oranje maakt deel uit van de samenleving en ziet dat die bruist van talent. Samen willen we al deze talenten kansen geven en met elkaar verbinden. Oranje legt verbindingen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking door in te zetten op samenwerking, sensibilisering, vorming en intensieve ondersteuningstrajecten. Deze verbindingen zorgen ervoor dat iedereen op z'n eigen manier kan participeren en iets kan betekenen in de samenleving.

Meer over Oranje Vzw:

Onze medewerkers en vrijwilligers delen dezelfde maatschappelijke doelstelling: ze willen samen bouwen aan een open en ontvankelijke samenleving waar personen met een beperking en hun omgeving een volwaardige plaats kunnen vinden. Oranje gaat ver met mensen met een beperking en is sterk in zorg op maat. We hebben aandacht voor alle levensdomeinen en maken zo veel als mogelijk gebruik van de natuurlijke ondersteuning van familie, buurt en andere partners. We nemen niet alles over van de cliënt of het netwerk maar werken schouder aan schouder en willen in dialoog verantwoordelijkheden delen. We willen verder kijken dan het evidente of gebruikelijke. Wanneer een cliënt een vraag stelt die niet onmiddellijk aansluit op ons huidig aanbod, dan gaan we samen op zoek naar antwoorden.

Wat kan Oranje Vzw je bieden?

Oranje speelt actief in op vragen en noden binnen alle levensdomeinen van mensen met een beperking en hun omgeving. Dit betekent dat wij diensten hebben op het vlak van wonen, dagbesteding, jeugdwerk, vrije tijd, vorming, sociale dienstverlening, mobiele en ambulante ondersteuning, verspreid over de regio Noord-West-Vlaanderen en Meetjesland.

Wie gingen je voor?

We richten ons tot alle personen met een beperking (of een vermoeden van), ongeacht de leeftijd of aard van de beperking. activiteiten. Ook ander maatschappelijk kwetsbare groepen kunnen bij ons terecht. Omdat elke vraag van elke cliënt zo uniek is, hebben we geen handboek met instructies en pasklare antwoorden. Elke vraag verwacht een ander antwoord waar we telkens opnieuw samen moeten naar zoeken. Samen met mensen met een beperking ontdekken we waar we willen geraken en hoe we dat gaan doen. Samen gaan we op weg.

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten

Onze locatie

Logo Oranje Vzw

Oranje Vzw

Oranje Vzw


Brouwerijstraat, 7 51 8430 Sijsele
050341341 Klik om te bellen