Kotee


Noordhof 2 8800 Roeselare
051 24 60 50 Klik om te bellen

Over Kotee

Waarom is Kotee de beste keuze voor jou?

Een thuiszorgdienst die nog dichter bij de mensen staat. Dat is de visie van Kotee, de koepel van thuiszorgdiensten van de zorgorganisatie Motena. Van thuisverpleging tot maaltijden aan huis, tot de poetsdienst en de klusdienst. De naam maakt duidelijk waar onze thuisdiensten voor staan. Enerzijds zijn we altijd dicht bij de mensen door ons netwerk van diensten en medewerkers. Er is altijd wel iemand ‘in de kotee’. Daarnaast staan we ook dicht bij de leefwereld van mensen. Diensten op maat van hun noden en behoeftes. Dichtbij dus, dat is onze visie!

Meer over Kotee:

Dicht bij mensen staan is het fundament waarop zorgorganisatie Motena is gebouwd. Al jaren bieden we dan ook thuisdiensten aan die vertrekken vanuit de verschillende leefwerelden, noden en behoeftes van onze klanten: thuisverpleging, maaltijden aan huis, klus- en poetsdienst, assistentieflats, en verhuur van producten. Onze filosofie om dicht bij mensen hun leefwereld te staan, inspireert ons om elke dag net ietsje verder te gaan voor onze klanten en hen een glimlach te bezorgen. Met Kotee willen we dit verderzetten met onze diensten op maat van mensen. In welke levensfase ze ook zitten. Een gevolg van die aanpak is onze diensten er niet enkel meer zijn voor zorgbehoevenden, maar ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen of mensen die de pensioenleeftijd naderen. Dat kan gaan van de klusdienst, de poetsdienst tot de dienst maaltijden aan huis. We merken namelijk dat er veel vraag is naar onze diensten bij niet-zorgbehoevenden. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan andere organisaties. Met de klus- en poetsdienst hebben we ook heel wat andere organisaties als klant.

Wat kan Kotee je bieden?

Bij Kotee kan je terecht voor: - Thuisverpleging - Poetsdienst - Maaltijden aan Huis - Klusdienst - Assistentieflats Onze Kotee coaches zijn de centrale figuur in de dagelijkse werking van de verschillende thuisdiensten. Onze coaches zijn verantwoordelijk voor een bepaalde buurt en hebben dus de juiste kennis van zaken. Als er een vraag komt, kunnen zij onmiddellijk mensen helpen met één of meerdere diensten uit ons aanbod. Overleg met de klant, hun familie en onze collega’s in het werkveld staat hierbij centraal.

Diensten

Diensten
Gezinsverzorging
Huishoudelijke verzorging
Uitleen van zorgartikelen
Verpleging en verzorging
Warme maaltijden, Klusdienst

Onze locatie

Logo Kotee

Kotee

Kotee


Noordhof 2 8800 Roeselare
051 24 60 50 Klik om te bellen