Info en Advies Loket Sint Idesbald


Mandeldreef 1 8800 Roeselare
051 24 26 94 Klik om te bellen

Over Info en Advies Loket Sint Idesbald

Waarom is Info en Advies Loket Sint Idesbald de beste keuze voor jou?

De slogan van Sint-Idesbald is 'Partner in Perspectief', en dit niet alleen voor mensen die bij ons begeleiding krijgen.
Ook voor zij die nog geen begeleiding krijgen, willen we een partner zijn in het samen zoeken naar de gepaste zorg en het verkennen van het zorglandschap.

Meer over Info en Advies Loket Sint Idesbald:

Wij maken het onze opdracht om je wegwijs te maken in de VAPH-sector. We proberen je te informeren over de nieuwe wetgeving en welke invloed dit concreet heeft op jou en je zorgvragen en helpen je mee de nodige stappen te zetten bij de juiste diensten. We voorzien 2 halve dagen specifiek voor vragen rond minderjarigen, en 2 halve dagen rond vragen voor volwassenen.

Wie gingen je voor?

Vooral het persoonlijk netwerk van een cliënt denk maar aan ouders, broers of zussen... komt bij ons langs met concrete vragen over de zorg van hun familielid. We streven ernaar om overzicht en duidelijkheid te verschaffen in de situatie. Het wordt ons in dank afgenomen dat we ruimschoots de tijd nemen voor een gesprek, de volledige zorgvraag in beeld brengen en doorverwijzen waar nodig.

Foto's

Loket voor info, advies en begeleiding

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Diensten

Onze locatie

Info en Advies Loket Sint Idesbald


Mandeldreef 1 8800 Roeselare
051 24 26 94 Klik om te bellen