Groep Ubuntu


Blokkestraat 29a 8550 Zwevegem
056 64 60 62 Klik om te bellen

Over Groep Ubuntu

Waarom is Groep Ubuntu de beste keuze voor jou?

Groep Ubuntu - verder, sterker, anders Mens zijn doe je samen, iedereen zorgt voor iedereen

Meer over Groep Ubuntu:

Groep Ubuntu gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk! Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training (mediërend agogisch handelen, breinbreker) als onze aanpak rond wellbeing (gentle teaching). Sterke inhoud en een warme aanpak voor de beste kwaliteit van leven. Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sectoroverschrijdend! We zoeken naar kruisbestuiving over sectoren heen en in verbinding met de buurt. We vinden het immers heel normaal dat echt iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan een warme, solidaire leefomgeving.

Wat kan Groep Ubuntu je bieden?

Je kan voor ondersteuning langskomen bij ons, maar onze mobiele teams komen ook aan huis. Zij ondersteunen jou enkele keren per week of per maand bij het runnen van je dagelijks leven, bij administratie,

Wie gingen je voor?

Wij bieden ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, mensen met autisme en kwetsbare gezinnen.

Diensten

Begeleiding verstandelijk en lichamelijk gehandicapten
Gezinsverzorging

Onze locatie

Logo Groep Ubuntu

Groep Ubuntu

Groep Ubuntu


Blokkestraat 29a 8550 Zwevegem
056 64 60 62 Klik om te bellen